top of page
_

Njut av snön!


Nu i februari har det äntligen snöat och snön har legat kvar! Jag mår så bra när det snöar! Jag ser hur snöflingorna dansar ner till marken. De är så graciösa och eleganta. Och varje snöflinga är helt unik, precis som vi människor.


När det snöar lägger Moder Jord ett vitt täcke över marken så att den kan vila. Det är Moder Jords sätt att säga till naturen att den ska ta det lugnt och återhämta sig inför den kommande våren.

Snön lyser upp tillvaron, särskilt nu när det har varit så soligt. Allt ser så fint och rent ut med det via täcket. Jag vet att det är många som klagar på snön, att den är besvärlig och orsakar en hel del jobb, men kom ihåg att vinterns snö är sommarens badvatten! Utan snö kan vi ha vattenbrist. Växterna får inte vattnet som de behöver för att komma i gång under våren. Utan vatten har vi inte mat. Så nästa gång du klagar på snön, tänk på helhetsbilden!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Begynnelse, del 2

När Spirit hade funnits i 441 generationer blev han uttråkad. I 441 generationer fanns det bara E.T.-varelser som levde på prana. Spirit...

Comments


bottom of page