Om oss

Post-Lisas butik är ett familjeföretag som säljer allt man behöver för kropp och själ. Vårt sortiment består av kroppsvårdsprodukter, nallar och egentillverkade dockor.

Vi erbjuder konsultationer om raw food/levande föda och håller föredrag om våra behandlingsmetoder och andra relaterade ämnen. Ta kontakt med oss för ytterligare information.

Vi erbjuder även healing, healingmassage och Mindful Tapping!

Skulle du vilja få massage på jobbet? Vi åker runt till företag och masserar de anställda. Företaget lånar ut ett rum till oss där vi kan massera de anställda i lugn och ro. De anställda får välja bland våra energimassage. Företaget faktureras för behandlingarna. Bensinersättning förekommer om vi behöver åka mer än 6 mil.

Är du intresserad av att ha ett homeparty? Tanken är att någon kan samla vänner och bekanta som man kan tänka sig är intresserade av våra produkter eller behandlingar (5-10 deltagare). Vi kommer till er och berättar om våra produkter/behandlingar. Möjligheten finns att testa våra produkter och köpa dem på plats, eller göra en beställning. Värden/Värdinnan står för förtäring (om den så önskas) för deltagarna. Bensinersättning förekommer om vi behöver åka mer än 6 mil.

Vem behandlar?

Lisa Hellman är utbildad i änglahealing hos Maria Rosenlind, i Kildens healingmassage hos Irisindra utbildningar och i Mindful Tapping hos Center för Energipsykologi. Hon är certifierad Kilden healing- och avspännningsmassör hos Irisindra utbildningar sedan 30 juni, 2019. Hon är cerifierad Mindful Tapper steg 3 sedan 25 oktober, 2019.


Lisa har en helhetssyn på människan. Hon brinner för sina behandlingsmetoder, men även för kosten, som är bränslen för kroppen. Lisa är utbildad inom levande föda, Natural hygiene och raw food, tre olika kosthållningar för råkost.


De kunskaper som Lisa besitter när det gäller hennes behandlingar kommer inte enbart från utbildningarna, utan även från erfarenhet. Lisa fick utmattningssymdrom 2007. Vägen till hälsa efter insjuknande började med att Lisa gick över till levande föda. Under sin resa kom Lisa i kontakt med olika alternativa metoder och med andlig rådgivning. Lisa började sin utbildning inom änglahealing och började arbeta med healing 2010.


Lisa återhämtade sig så småningom och fortsatte att arbeta som lärare. Tanken växte allt starkare att hon ville arbeta mer med sin behandling. Hon läste i en tidning om healingmassage och tyckte att den lätt intressant. Hon tyckte att den skulle vara en bra kompliment till healing. Lisa gick grundkursen och föll för metoden direkt. Lisa har arbetat med massage sedan 2014.

2016 blev Lisa sjukskriven igen, den här gången på grund av arbetsmiljön. Lisa fick diagnosen PTSD och fick gå hos en beteendevetare, som föreslog till Lisa att hon skulle testa Mindful Tapping. Lisa hitta information om behandlingsmetoden på Internet och gick grundkursen. Metoden hjälpte Lisa mycket, så hon bestämde sig för att utbilda sig vidare. Lisa gick både steg 2 och 3 samt lärarutbildning. Hon har arbetat med Mindful Tapping sedan 2017.


Lisa återgick till sitt arbete som lärare, men bestämde sig för att följa sitt hjärta och satsa på sin dröm att arbeta med sina behandlingar. 2018 lämnade Lisa läraryrket och satsade på sina behandlingar.

Kontakt/tidsbokning:

Telefon:

Lisa: 0768-99 07 69

E-post: [email protected]

Behandlingslokalen i Sannerud

Öppettider: efter överenskommelse

Behandlingslokalen i Örebro

Öppettider: fredagar, eller efter överenskommelse

Medlem i Svenska friskvårdsförbund.

Vi har ansvarsförsäkring och tystnadsplikt.

0